Lykkelig indefra

Goal Mapping

Goal Mapping er et unikt målsætningsværktøj, som er udarbejdet af den britiske foredragsholder og forfatter Bryan Mayne.

På under 2 timer får du indkredset dine ubevidste længsler og drømme og får dem omsat til mål, som er lige til at handle på.

Hele tanken bag værktøjet er, at du får sat både din højre og venstre hjernehalvdel i spil, og på den måde undgår at sætte begrænsninger op for dig selv. Det sker nemlig ved mange andre værktøjer, hvor din rationelle venstre hjernehalvdel lynhurtigt fortæller dig, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Men via goal map systemet får du via at inddrage din højre, kreative del af hjernen lynhurtigt adgang til dine drømme, og herefter får du sat system og struktur på dine mål, så de meget nemmere vil gå i opfyldelse.

Dit udbytte;

  • Du vil blive bevidst om dine ubevidste drømme og længsler
  • Du vil opnå en motivation, som udspringer fra dine dybeste værdier, og dermed vil få dig til at handle
  • Du vil blive knivskarp på, hvornår du vil nå dit mål
  • Du vil opleve en stor glæde i dit liv ved at tage handling på dine drømme
  • Du vil blive klar over nøjagtig hvilke handlinger, der skal til for at nå i mål
  • Du vil finde ud af, hvem der skal støtte dig undervejs
  • Du vil få dit helt eget unikke goal map med dig hjem

 

Vælg mellem følgende pakker:

Grundpakken;

Du får udarbejdet dit helt personlige goal map. Jeg guider dig trygt gennem hele processen. Skridt for skridt. Og du går herfra med indsigt i dine ubevidste drømme og længsler og med en konkret plan for at nå i mål. Du skal afsætte ca. 2 timer, og det foregår på mit kontor ved Roskilde.

Pris; 995,-

Udvidet pakke;

Udover ovenstående bliver du støttet gennem handlingsfasen. Efter du har fået lavet dit eget goal map, mødes vi 2 gange over det næste år, hvor du bliver holdt til ilden ift. din plan og vi sikrer os, at du når dit mål.

Pris; 2995,-

Klar til at tage handling på dine drømme?

Kontakt mig på mail;  info@mentorskab.dk

“Hjertet har sine grunde, som årsag ikke kender til”

Pascal

 Goal Map, Goal mapping