Lykkelig indefra

FAQ

Hvordan bliver du fast læser?

Hvis du klikker på ikonet over ansigterne; følg med google friend connect, så bliver du automatisk guidet videre.
Her skal du have en google konto, jeg har selv oprettet en udelukkende til dette formål.
Det er gratis, og giver dig mulighed for løbende at følge med i blogopdateringer.

Du kan også finde min blog på facebook, her kan du på en nem måde følge med i opdateringer:
http://www.facebook.com/LykkeligIndefra

Det er også muligt at følge bloggen via feeds, det kan du enten gøre via igoogle, hvor du opretter dig via ikonet, abonner, det finder du nedenunder ansigterne.
Alternativt kan du oprette feeds på din internetside, det er det lille firkantede orange ikon øverst i værktøjslinien, klik her og sig ja til at abonnere på feeds.

Endelig kan du også oprette dig som læser via http://www.bloglovin.com/ , der trykker du også på ikonet i hø. side,
Follow this blog with bloglovin, her kan du bare bruge en eksisterende emailkonto, og du får løbende vist opdateringer fra bloggen.

Hvordan sender du en kommentar?

Under hvert blogindlæg befinder sig en linje, hvoraf det fremgår, at der kan være kommentarer dertil. For selv at skrive en kommentar, skal du trykke på linjen “(x antal) kommentarer”.
Denne boks befinder sig nederst under andres kommentarer.

Når du er færdig med at skrive, vælger du ’profil’. Det gøres lige under skriveboksen ved at trykke på en blå “pil” til en rullemenu. Teksten udfor rullemenuen hedder “Kommenter som:”

Her kan du vælge mellem forskellige konti, og hvis du ikke har en af dem, så kan du vælge den der hedder; Navn/webadresse eller Anonym, og derefter trykker  du på “Send kommentar”.

Herefter scroller du så ned til bunden af siden igen. Her bliver du bedt om at indtaste en sikkerhedskode/skrive, hvad du ser af bogstaver/tal i et felt og derefter sende kommentaren igen.

For en sikkerheds skyld kan det anbefales lige at kopiere kommentaren med ctrl alt inden den sendes, da det sommetider kan glippe.

Jeg bliver altid meget glad for kommentarer!!

Hvis ovenstående driller, må du også meget gerne bare skrive til mig på min mail, hvad enten du har spørgsmål eller kommentarer :-)

Mail:
info@hyldgaard-coaching.dk