Lykkelig indefra

See you soon…

26 juni , 2016 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Jeg nusser rundt i morgenstilheden. Min yngste datter kalder, strækker sig og smiler ved udsigten til den laange sommerferie, der ligger udstrakt foran hende. Det er så fantastisk en følelse, siger hun.

Jeg er der ikke helt endnu. Har mere en følelse af, at der er er tusind ting, jeg har glemt, her inden vores ferie. Og alligevel mærker jeg roen indfinde sig. Temposkiftet. Hverdagen der mister sin pust og gearer ned. Vejret der lader sig trække dybt ned i maven. Lyden af tid nok. Ingen madpakker der skal smøres, og ingen hast.

På tirsdag har jeg en aftale med en islandsk hest. Og jeg glæder mig. At komme til at ride igen har længe været en drøm. Nu er den pludselig inden for rækkevidde. Faktisk kun to minutters cykeltur herfra. Og med udsigt til en fast aftale om ugentlige rideture. Alt i alt er livet godt lige nu. Bank under bordet godt.

Henover sommeren har jeg aftalt et møde med en samarbejdspartner, sammen har vi et spændende projekt i støbeskeen. Vi vil kombinere goalmapping, mindfulness og kreativitet. I håb om at kunne løfte endnu flere i retning mod det, som deres hjerter længes efter inderst inde.

Lige nu længes mit efter ferie, efter at trække stikket helt. Og derfor vil jeg være stille for en stund. Jeg ønsker dig en fredfyldt og dejlig sommer.

IMG_2028

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *