Lykkelig indefra

Just another ordinary tuesday…

15 juni , 2016 - af Charlotte - Kategori: åndehuller
PrintFriendly and PDF

Jeg kom ind med fire toget. Den følelse har jeg, når jeg står af toget på Hovedbanegården og mødes med Københavns pulserende liv og tempo. Et sansebombardement uden lige for en bondepige…

Min penneven, som er erfaren byboer, fandt mig heldigvis under uret og guidede mig gennem byen.

Og der på en helt almindelig tirsdag fandt vi en oase i tiden. Først på Glyptoteket og siden hen på Nimbs bibliotek. En stund i dyb samtale og nærvær, efter vi havde mættet vores sanser med kage og Gauguins kunst. Men de ydre rammer er faktisk ligegyldige, det særlige for mig var, at vi fik skabt rummet. Et lille pusterum i hverdagen. En pause taget ud af dagligdagens hektiske tempo og rutiner.

Det mindede mig om vigtigheden af selv at tage ansvaret for at skabe pladsen til disse små lykkestunder, hvor sjælen kan tanke op…

På en helt almindelig tirsdag…

 

FullSizeRender

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *