Lykkelig indefra

Tør du vande blomsterne?

05 maj , 2016 - af Charlotte - Kategori: accept, mindfulness - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Jeg græd i går. Blandt den smukkeste gruppe af kvinder på min mindfulness uddannelse, blev jeg ramt af en indsigt, der løsnede op for mine tårer. Og det var ok. Vitterligt ok. For i det rum føles det trygt at græde. For det er et rum fyldt op af kærlighed.

Det slog mig bagefter, hvor ofte jeg har kvalt mine tårer, pakket dem væk, gemt mig og grædt bag en lukket dør. Har taget mig sammen og hanket op i mig selv. Og er gået videre med mine gøremål og har været der for mine børn og ja, for mange andre.

På uddannelsen kalder vi tårer for blomstervand. Tårer er blot vand til blomsterne. Smukkere kan det vist ikke siges. Og vi har allerede vandet en hel mark af blomster. Har turde vise vores sårbarhed for hinanden. Og ved du hvad? Det føles uendeligt befriende. At kunne være med det, der er. Også når det er de triste følelser. For de er jo også en del af livet. …

Og når vi rummer dem og favner dem, uden at holde dem nede, men blot giver dem plads, så kan vi opleve, at de ligeså stille og rolig opløser sig og ændrer karakter. I stedet for at sætte sig til smerte og spændinger i vores krop og sind.

I går forvandlede mine tårer sig til sæbebobler, de lettede og fløj op, op, op i den blå himmel.. Bogstaveligt talt, for min yngste og jeg gik ud i haven og legede den sjoveste leg med sæbebobler. De fleste af boblerne fløj til vejrs, vinden førte dem med. Og dem der bristede, ja, de faldt til jorden og blev til blomstervand….

 

383972_4709813111244_340358259_n

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *