Lykkelig indefra

Du er smuk

14 maj , 2016 - af Charlotte - Kategori: anerkendelse, mindfulness
PrintFriendly and PDF

“Mor, hvordan staver man til smuk på engelsk?”, lød det fra vores yngste datter. Hun sad og spillede et spil på sin Ipad med en 9-årig pige fra Canada. Pigen havde netop fortalt hende, at hun blev mobbet i skolen, og at hendes klassekammerater sagde, at hun var grim. Derfor ville vores datter overbevise hende om det modsatte.

Det mindede mig om en øvelse, som vi lavede sidste gang på min mindfulness uddannelse. Først skulle vi sidde i en halv times stilhed, hvorefter vi skulle nedfælde alle de tanker, der kom til os i stilheden. Fælles for vores tanker var, at de bestemt ikke var understøttende overfor os selv. Hvilket i og for sig er ganske almindeligt, da forskning har vist, at vi har omkring 60.000 tanker i døgnet, af hvilke godt 80 % er negative. Jeg havde blandt andet skrevet, at jeg var rastløs og utålmodig. Dernæst fik vi til opgave at skrive et positivt udsagn til vores medstuderende.

Vi blev alle meget rørte og stille, da vi læste de ord, vi havde skrevet til hinanden. For de var helt anderledes end dem, vi havde brugt om os selv. Det var understøttende og kærlige ord, som fik os til at vokse. Og det havde jo været så nemt at skrive dem om de andre. Pointen med øvelsen var selvfølgelig at bevidstgøre os om, hvor slemme vi er til at være hårde mod os selv, og samtidig hvor lidt der egentlig skal til for at løfte andre.

Så måske kunne vi blive bedre til at tale hinanden og os selv op?

For du ER smuk.

Really beautiful.

 

hjertevisdom, visdomsord

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *