Lykkelig indefra

Kan man blogge uden ord?

16 april , 2016 - af Charlotte - Kategori: mindfulness
PrintFriendly and PDF

“Alt det vigtigste kan siges og mærkes uden ord”, skrev en ven til mig i dag.

Jeg er i gang med at lære at VÆRE mindful, ikke blot udstyret med en ny værktøjskasse. Jeg forsøger at integrere mindfulness i mig selv. Og min tendens til at være i den mentale verden med ord, refleksioner, tanker og betragtninger spænder virkelig ben for mig. Det er nemmere sagt end gjort at komme ud af sit hoved og ned i sin krop. I den virkelige verden og være tilstede i dette NU.

Jeg har heller ikke knækket koden for, hvordan jeg bærer mig ad med at blogge uden at bruge ord.

Men jeg kan måske starte med at sende dig et virtuelt kram og en kærlig opfordring til at trække vejret i foråret…Helt dybt ned i lungerne…

mindfulness

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *