Lykkelig indefra

Jeg ønsker for dig…

20 februar , 2016 - af Charlotte - Kategori: lever du det liv du ønsker, lykkelig, lykkelig indefra
PrintFriendly and PDF

Der er momenter i livet, som du aldrig vil glemme, øjeblikke som har brændt sig fast i din hukommelse. Du kan aldrig vide, hvilke der lagrer sig og hvilke der fortaber sig i forglemmelse…men jeg husker særligt et øjeblik med dig. Du var blevet optaget på dit drømmestudie, og du kom forbi for at dele nyheden med mig på mit arbejde.

Du gik fyldt af glæde,. Gennem vinduet fra mit kontor fulgte mit blik dig, så langt det kunne. Glæden og målrettetheden lyste fra din ryg. Hvad gik mon gennem dit hoved den dag, hvad gjorde du dig af tanker og drømme og formede dit liv sig efter dem? Når du skuer tilbage, hvad husker du så, hvilke øjeblikke har fyldt, og hvad ønsker du at give fylde i resten af dit liv?

Det rusker i træerne, vejret er barsk i dag, det er ikke blidt, med sol og en stille vind…det kan føles…vejret…livet…

Og sådan er det jo, ikke altid ad lige stier, op og ned går det…

Det er mange år siden, at vores veje skiltes, men den dag i dag husker jeg datoen for din fødselsdag, og jeg sender dig hvert år en tanke..

Jeg ønsker for dig, at du får mange flere skønne ture i livets karrusel, med kilder i maven og latter i stemmen!

Jeg ønsker for dig, at du finder dit mod!

Jeg ønsker for dig, at forårssolen rammer dit ansigt og minder dig om, at du er i live!!

Jeg ønsker for dig, at du giver dit liv en “lige højre” og nyder det til fulde!

Jeg ønsker for dig, at du går ad din vej, med oprejst pande, velvidende, at vi ikke er her for altid…

Og det samme ønsker jeg for mig…

 

Livets karrusel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *