Lykkelig indefra

Kan rigelige mængder toiletpapir gøre dig lykkelig?

05 januar , 2016 - af Charlotte - Kategori: hverdagsglæde, hverdagsliv, hverdagssstress, hverdagstip - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Jeg har ikke tal på det efterhånden. Antallet af de gange, hvor vi er løbet tør for toiletpapir. Uden at have ruller på lager.

Hvor vi har måtte ty til køkkenrulle, og har det været helt galt – juleservietter.

Jeg har slået mig selv i hovedet over det, for hvilken form for mor udgår for toiletpapir velvidende, at hun har en stor familie?

Indtil jeg læste Gretchen Rubins bog “Projekt Lykke”,hvor hun beskriver, hvordan vi er forskellige som forbrugere. Varierende fra at være underindkøbere til at være overindkøbere. Og jeg forstod, at jeg ikke er en dårlig mor. Jeg er simpelthen bare underindkøber. Af toiletpapir. Ja og altså også af alle de andre ting, som kunne være rart at have på lager.

Shampoo, tandpasta, vaskepulver, tomater på dåse…

Hun beskriver, hvilken lettelse det var at opdage. For da hun blev bevidst om hendes mønster med at være underindkøber, kunne hun lave det om.

Og pludselig behøvede hun ikke længere at handle flere gange om ugen, når hun igen var udgået for varer. For nu var de på lager. Altså ikke i urimelige mængder. Bare sådan tilstrækkeligt. En ting mindre at stresse over i hverdagen.

Så nu er det jeg spørger; Hvor mange ruller toiletpapir bruger en familie på 4 sådan i snit om måneden?

Svaret vil muligvis gøre min hverdag lettere, og dermed skabe mere hverdagslykke….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage