Lykkelig indefra

Derfor dropper jeg nytårsforsætter!

30 december , 2015 - af Charlotte - Kategori: Nytårsforsætter
PrintFriendly and PDF

Disse mellemdage, tiden mellem det gamle og det nye år, bringer mig altid i en særlig sindstemning, en blanding af nostalgi og spirende glæde…i afskeden med alt, det som var i 15 og med tankerne på, hvad det nye år må bringe…

Når jeg skuer tilbage på det gamle år, kan jeg se, at det har været – intenst, travlt og berigende. Og jeg håber på, at år 2016 vil byde på mere ro og balance, men vi får se. Fremtiden er jo svær at spå om.

Jeg surfer lidt rundt på facebook og læser om, hvad folk har af nytårsforsætter. Personligt har jeg droppet dem og erstattet dem med et stille tilbageblik og refleksion over det gamle år, samtidig med, at jeg formulerer mig en overkommelig intention for det nye år. En intention vel og mærket, barren bliver sat væsentlig lavere og mere lystbetonet end ved et fortsæt.

Jeg stiller mig selv disse spørgsmål;

Hvad gjorde dig glad i 2015?

Hvordan kan du gøre mere af det, som gør dig glad, i 2016?

Hvad er din intention for det nye år?

En af de ting, som jeg gerne vil gøre mere af i 2016, er at læse digte og danse livet.

Hvilket dette smukke digt, vil minde mig om;

 

DANS MIG, LIV

 

Dans mig, LIV

dans mig, levende vind!

Jeg er din

med al min føjelighed

og frihedslængsel.

 

Lær mig de sværeste trin

i ture som ingen kan ane!

Alt vil jeg vove og vinde

med dig som partner i dansen.

Og falder jeg

falder jeg gerne

når du er den arm som fører

den favn som fanger og bærer.

 

 

Margareta Melin

 

GODT NYTÅR!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage