Lykkelig indefra

Nærmest lykkelig…

08 april , 2015 - af Charlotte - Kategori: anerkendelse, lykkelig, lykkelig indefra
PrintFriendly and PDF

Forleden nat udfordrede fuldmånen min nattesøvn, og da jeg alligevel lå der søvnløs, begyndte jeg at kigge fotoalbummet igennem på min telefon.

Et helt års højdepunkter af stort og småt åbenbarede sig for mine øjne. Hold da op, der var alligevel sket meget på det år, tænkte jeg. Over vinterens Londontur med mine ældste, til eksamen i foråret, efterfulgt af konfirmation, sommerferie og så fremdeles. Minde efter minde var gemt der i fotostrømmen.

Men det der slog mig allermest var mine øjne, for på dem kunne man tydeligt se, hvordan jeg havde haft det inderst inde, og den indre rejse reflekterede sig i deres spejl. Travlhed, bekymring, tvivl, mismod, og dernæst lettelse og glæde.

Og pludselig der kl. 2 om natten indså jeg, hvor langt jeg var kommet, og hvor udfordrende processen havde været. Samtidig gik det op for mig, at selv om hverken rejse eller proces var overstået, så nød jeg nu mere end nogensinde det landskab, jeg rejste gennem, og jeg følte mig nærmest lykkelig. Og jeg besluttede mig for, at det måtte jeg gerne have lov til at være…

landskab, indre rejse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage