Lykkelig indefra

Tør jeg følge min drøm?

15 juni , 2014 - af Charlotte - Kategori: samtalerum
PrintFriendly and PDF

Her på bloggen er der et samtalerum, et fortroligt og anonymt rum, hvor du er velkommen til at dele dine tanker og få feedback fra mig eller bloggens læsere.

I går fik jeg en mail, hvor skribenten ønsker input. Jeg har naturligvis skrevet retur, men hun ønsker også meget gerne at høre fra dig, kære læser.

Vil du på vanlig, kærlig og anerkendende måde skrive en kommentar, så vil jeg være meget taknemmelig.

Det er en sej og modig kvinde, som har skrevet til mig, og hun fortjener støtte på sin vej.

 

Kære Charlotte

Ved ikke hvor mange der endnu har været forbi bænken i samtalerummet, men her kommer jeg og jeg har kaffen med

:-)

Har skrevet til dig før, læser din blog og suger dine fine og kærlige indlæg i mig.

Du og nogen få andre kvinder indgyder mig mod. Mod til forandring, mod til at gå en anden vej, en vej der ved nærmere eftertanke har ligget gemt og til groet i mange år. Den har fået lov at gro til i frygt, manglende mod og tro på mig selv.

Hvad gør at jeg nu sætter hælen i og stopper op, siger fra over for den side i mig der bare køre blindt ud af motorvejen uden at se mig for. Før det er ved at være for sent igen.

De seneste par måneder er der sket nogen smertefulde ting i mit liv, flere områder er blevet vendt op og ned. Set i bakspejlet er det en gave i dag, fordi det fik mig til at stoppe op og se på mit liv og hvor utilfreds jeg er. Særligt i forhold til mit erhverv som sosu assistent, inden for pleje sektoren, men det har jeg forsøgt at fortrænge gennem 4 år. Det kan jeg ikke mere, for bæret er fuldt og jeg er brændt ud. Hvad gør man så ?

Ingen kommer og redder mig og kun jeg kan beslutte hvilken forandring der skal til, det ved jeg. Så nu er jeg arbejdsløs fra d. 1.august og hvilken fryd. Utroligt at jeg tillader mig at sige det højt!

Men så sniger frygten sig på, den grimme stemme der siger: Hvad har du tænkt dig ?

Jeg har tænkt mig at forfølge min drøm, som stadig handler om at hjælpe andre mennesker, men mere som en støtte, en mentor, en guide i livet. Holde oplæg og foredrag – emner og ideer er der nok af inde i mit hoved.

Kan man mon det ? Hvad tror Du ?

Mine personlige erfaringer høre til i et liv som misbruger, opvækst i et misbrugs hjem, mine børn der måtte i pleje men også kom hjem igen (efter eget ønske)

Et langt ægteskab med en voldelig mand, et liv som hjemløs og en kort periode prostutueret. Et liv med mange nederlag og megen smerte, men også en fortælling om at komme ud på den anden side. Ikke hel og uden ar på sjælen, men med erfaringer som må kunne gives videre på en eller anden måde. Fordi jeg har (trods min Utilfredshed) et fantastisk liv sammenlignet med hvor jeg har været.

Det tager tid at bygge sig selv og et smadret liv op igen, jeg bygger stadig og vil nok skulle føje nye sten til min bygning resten af livet. Men for 16,5 år siden var jeg en slået kvinde uden håb og eneste ønske var at dø fordi jeg ikke kunne mere. I dag en kvinde med håb, mod og vilje til at være “kvinde” i eget hus.

Har stor erfaring ifht at vende gamle vaner og ændre adfærd, finde nye måder at handle på, og vælge en ny vej selvom det var svært.

Fandt energien og meningen som ny clean ved at begynde at løbe og efter nogen år befandt jeg blandt toppen af kvindelige ultra løbere i DK, hvilket har givet mig så meget godt ifht nye venner og samtidig en tro på at “alt er muligt”, hvis jeg går efter det.

Faglige kompetancer er som sagt sosu assistent som jo kan bruges i mange sammenhænge hvis jeg ser på de enkelte elementer i uddannelsen. En uddannelse som misbrugs konsulent, erfaring med rehabilitering og støtte til tidligere misbrugere ifht kontakt til kommune, misbrugscenter m.m.

Vejleder ifht sygepleje stud. i samarbejde med klinisk sygplejerske.

Jeg har en plan om at gå igang med noget efter uddannelse bla. Sundheds og livsstils coach og evt procesernæring.

Charlotte, jeg tror på man kan skabe noget ud fra disse personlige erfaringer og faglige kompetancer, ikke et kæmpe firma med million indtægt :-)

Men, et bi – erhverv som vil være det der giver mig mening ifht mit arbejdsliv. Når jeg bliver ledig d. 1.8 skal jeg selvfølig lave nogt, og her vælger jeg at køre i vikar bureau, for der har jeg friheden og følelsen af at være selvbestemmende.

Hvilket har min første prioritet på min nye vej.

Håber din bænk har kunne holde til mine tanker, som du selv skriver er samtalerummet et rum med plads til stort og småt. Jeg havde og har brug for en andens syn på mine ideer, mine tanker om at sadle om og dermed være tro mod mig selv.

Det står dig frit for om du vil “offentliggøre” dette, hvis du gør så lad mig være anonym. :-) Måske nogen af dine læsere har et indput, en mening eller blot nogen tanker om dette.

Kaffetåren på bænken er drukket, en solskinsdag som i dag er sådan en bænk guld værd. 

Kærligste hilsner

Samtalerum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251