Lykkelig indefra

Ingen roser uden torne

09 juni , 2014 - af Charlotte - Kategori: visdomsord, visdomsord om livet
PrintFriendly and PDF

Da min datter blev konfirmeret, gav hun roser til sine medkonfirmander. Jeg fik æren af at gøre dem klar, pakke dem ind i cellufan og skære deres torne af, så de unge mennesker ikke skulle stikke sig på dem.

Det føltes forkert, da jeg stod der og fjernede rosernes torne.

Da jeg var ung og ramt af kærlighedssorger, sagde min mor tit til mig; “Keine Rose ohnen Dornen”.

Livet er ikke altid så enkelt og ligetil, som man kunne ønske sig det. Midt i al skønheden risikerer man at stikke sig, men sådan er det, når man bevæger sig på opdagelse i livets have. Bliver du hvor du er, bange for at vove dig på eventyr, går du glip af rosens skønhed og duft.

I disse dage blomstrer roserne på deres højeste, jeg håber, at du stopper op og nyder duften og synet.

Selv de smukkeste roser har torne, men alligevel ville vi jo ikke være foruden deres duft…..

roser

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *