Lykkelig indefra

Tør du elske?

15 maj , 2014 - af Charlotte - Kategori: kærlighed
PrintFriendly and PDF

Jeg blev vækket meget tidligt af min mand i morges. Han var bekymret, for katten havde været væk hele natten. Og her snakker vi vel og mærket om den kat, som han egentlig havde en del modstand på, at vi anskaffede os i familien. Men som helt og holdent har erobret hans hjerte.

Det gav anledning til en snak om frygten for at miste dem man holder af. For var det nu overhoved klogt at anskaffe sig sådan et dyr, som man kom til at holde af, turde man risikere sorgen, der var forbundet med, at man aldrig kunne vide sig sikker på, om man fik lov at beholde den?

Jeg mindede min mand om den overvældende følelse, det havde været at blive forældre. Den altoverstigende kærlighed vi føler for vores børn, som vi elsker ubetinget. Når du sætter børn i verden, vil det altid være forbundet med bekymring og frygt for at miste. Det er risikabelt at elske, men ville du være foruden?

Bekymringer forhindrer ikke dårlige ting i at ske, men de forhindrer dig i at nyde de gode ting her i livet. Nej, desværre, der udstedes ingen garantier og slet ikke i kærlighed. Du ved ikke, hvor længe de gode ting varer ved. Faktisk kan du være ret sikker på, at de ikke varer ved, for livet har jo en udløbsdato for os alle.

Derfor kan du ligeså godt kaste dig ud i livet og i kærligheden, med alt det du risikerer.

Så elsk. Elsk livet. Elsk din familie. Elsk dine venner. Elsk dine medmennesker.

Elsk katten.

Ps. Katten stod ved døren lidt efter og blev helt forundret over alle de knus, den fik. Den havde såmænd bare været på fuldmåne musejagt.

kirsebærplantage-tøserne.jpg kat

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251