Lykkelig indefra

Jeg har fokus på glæde!

PrintFriendly and PDF

Kender du til at støde på et menneske, som bare er en kilde til inspiration og livsglæde, en sand rollemodel?!

Sådan et menneske er Jacqueline Jensin, som jeg endnu har tilgode at møde personligt, men kender via facebook, hvor hun strør om sig med kærlighed og glæde.

Jeg samlede mod til mig og spurgte Jacqueline, om jeg måtte interviewe hende om livet og lykken. Og hun svarede JA!!

Med til Jacquelines historie er, at hun formår at være lykkelig på trods af svære omstændigheder. Hun har gennem de sidste 3 år kæmpet sig tilbage til livet efter 2 blodpropper.

Hun er gift med Flemming, som er hende til stor støtte i dagligdagen, hendes egen lykkepille, som hun kalder ham.

Jacqueline har oprettet en facebookside, som har ét formål – at skabe glæde. Hjertegaven, som du kan læse mere om her.

Nyd Jacquelines fine, fine ord herunder:

Hvad er lykke for dig?

At være sammen med manden i mit liv – min lykkepille Flemming

At vi sammen tager kærlighedens små skridt fyldt med gensidig respekt

At holde af og holde om. Det dækker jo LIVET…..

At grine, græde og være, bare være

Hvordan vil du beskrive din lykke?

Min lykke, den er så grundlæggende . Jeg plejer at sige: Jeg er grundglad, grundlykkelig.

Den lader jeg fylde og jeg deler gerne ud 

Hvornår har du sidst følt dig lykkelig?

Jeg nyder, virkelig nyder – at være sammen med mennesker. At høre latter, smil og glæde

Jeg har en indre skatkiste. Den fylder jeg hver dag op med glæde, omsorg og kærlighed.

Der er så meget at være lykkelig over!

Man skal bare have sanserne åbne og suge til sig.

Jeg er stolt og glad over, at Flemming siger, at jeg har gjort ham lykkelig

Jeg er lykkelig hver dag– hver eneste dag

Hvad gør du for at opleve hverdagslykke?

Der er uendeligt mange ting der er ligegyldige – undtaget varme hjerter. Det bliver aldrig ligegyldigt eller banalt. Det oplever jeg hver dag i min gruppe Gaver fra hjerte til hjerte. Alle de skønne mennesker der er villige til at dele ud af glæde og alle de skønne beskeder der rammer min indbakke. Det er hverdagslykke!

Jeg har et motto: Alle du har med at gøre – skal være lidt gladere efter du har været sammen med dem, end de var før. Det er et mål for mig – at dele ud af glæde!

Når det er sagt, så kan et positivt menneske jo sagtens have sit at slås med, ikke sandt. Det er forskelligt hvad vi lader fylde og hvad vi har fokus på.

Jeg har fokus på glæde.

Hvor tror du lykken findes?

Hvor vi søger den…..Vi finder lykken de mest utrolige steder hvis vi er åbenhjertede.

Jeg har klæbehjerte – jeg elsker mine venner og de må ALTID forstyrre mig  

Har du et godt råd til andre ift. lykke, evt. et yndlingscitat?

Man skal passe på med gode råd til andre-vi ser så forskelligt på livet …men, jeg plejer at sige…..Gå ud i verden – kys hinanden – gå ud og hold af og hold om

Ros andre mennesker – det er så vigtigt at vide, at det der bliver gjort, bliver værdsat

Tag JA hatten på – kys livet

Jeg har ”fået” et ord forærende…En skøn kvinde fra Irland boede for 40 år siden i Danmark 3 år. Hende mødte jeg for 2 år siden og vi tilbragte en del tid sammen inden hun skulle tilbage igen. Da hun rejste sagde hun: Hold nu op hvor har det været en glædelse at være sammen med dig – ordet glædelse er fantastisk. Det elsker jeg og bruger ofte. Lad os alle være ”En glædelse” for andre 

Giv mig evnen til at se noget positivt hvor jeg ikke havde ventet det og gode sider hos mennesker jeg ikke havde ventet det hos. Og giv mig evnen til at sige det til dem

Der er dobbelt op på glæden når vi deler

Smider gerne lidt glimmer på hverdagen J

Dans, kys og elsk!

Hvor lykkelig føler du dig nu i dit liv ift. tidligere?

Jeg har haft en meget hård barnedom – jeg var så glad for skolen. Den gav mig et frirum og en glæde.

Lykken kom da jeg blev voksen.

Jacquelines ord om sig selv:

Hvis glasset er halvfyldt – køber jeg et mindre.

Jeg græder hver dag og en af mine venner – en elsket svensker – sagde til mig: Gråd du bare Hälsomma tårar – og det er jo sandt. Hvis vi tør græde, både af sorg og glæde, sammen med vores venner så har vi et unikt fællesskab. Og det har Flemming og jeg med vores venner

Jeg er god til at grine ad mig selv!   

Jacqueline om Flemming:

Min lykkepille…har jeg været gift med i 45 år d. 29.6

Han er morsom, tålmodig, kærlig, ærlig, kvik, ret kvik faktisk…..god til at lave mad ….OG KAN ALTID FÅ MIG TIL AT GRINE

Jeg blev gift som 16 årig og Flemming var 19 år.

Dette skrev jeg på FB 29. juni 2013:

I dag er det 44 år siden jeg sagde JA – til at leve i medgang og modgang med Flemming.

Vi var frygteligt unge – vi skulle have et barn – og vi ville have hinanden. Vi blev sendt ind til Mødrehjælpen og fik et “tilbud” – Jeg skulle ud på en gård og senere skulle barnet bortadopteres. Den dag opdagede jeg hvor smukt et menneske Flemming var/ er : Han så dem fra Mødrehjælpen og mine forældre i øjnene og sagde: Jeg elsker Jac , jeg vil giftes med hende, vi vil have det barn. Vi skulle have Kongebrev og måtte desværre gå i retten for at få det, da mine forældre ikke ville give tilladelse til at vi blev gift. Vores kærlighed har stået sin prøve – især de seneste 7 år. Nu, 44 år senere, kan jeg stadig med glæde se Flemming i øjnene og sige : Jeg elsker dig – du har gjort mit liv smukt Og du har gang på gang bevist, at når jeg virkelig har brug for støtte, hjælp og omsorg, så er du der — her: hjerte

Jacqueline Jensen

Af hjertet tusind tak til Jacqueline Jensin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *