Lykkelig indefra

Indtag livet langsomt

09 marts , 2014 - af Charlotte - Kategori: langsom tid, langsomhed, langsommelighed, mindfulness
PrintFriendly and PDF

Forestil dig et øjeblik en ældre græsk kvinde, som sidder i skyggen på en bænk. Hun har siddet der længe efterhånden, men nu rejser hun sig laaangsomt, en bevægelse af gangen, som sender vibrationer gennem hendes frodige krop. Ingen hastværk, som i slowmotion. Tilstede fuldt og helt i nuet.

Kan du se det for dig?

Hvordan har du sidst rejst dig sådan? Rejst dig uden allerede at være videre til dit næste gøremål i tankerne?

Det er ulig danske kvinder at rejse sig langsommeligt, i det hele taget at være laaangsom, tilstede, nu og her, nærværende i krop og sind.

Måske gælder det samme for mænd, det kan jeg ikke helt udtale mig om, men det forekommer mig, at de er bedre til langsommeligheden.

En vis veninde mindede mig forleden om at huske at nyde livets rejse, særligt i perioder hvor der er fart på. Den påmindelse har jeg taget til mig. Jeg vil huske mig selv på at sætte tempoet ned, og ikke foregribe begivenhederne, og allerede være, hvor jeg skal være næst.

Men i stedet rejse mig laaaangsomt…

Vil du være med?

Vi kan jo starte med at sætte os ned.

langsomhed, mindfulness, vær i nuet, bænk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *