Lykkelig indefra

Hvad jeg har gang i…

PrintFriendly and PDF

Indrømmet, jeg er forlængst tilbage fra ferie, så jeg kan ikke bruge det som begrundelse for mit fravær på bloggen.

Men jeg har haft så mange andre skibe i søen. Et af dem ser du her; Mentorstøtte.dk

Mentorstøtte.dk er min nye virksomhed, som tilbyder mentorordninger til borgere på jobcentre og til privatpersoner.

Til borgere der er tilknyttet jobcentre tilbydes håndholdt, individuelt tilpasset mentorstøtte i et tæt samarbejde med jobcentrets personale.

Til privatpersoner tilbydes mentorstøtte til personlig udvikling og støtte til livet som helhed.

For dig som følger med her på bloggen, kan dette her tilbud måske være interessant eller dette.

Det er sjovt at fornemme folks reaktion, når man kaster sig ud i at forfølge sine drømme. For denne virksomhed er faktisk et resultat af mine drømme og mål for fremtiden. Jeg vil så gerne støtte andre mennesker i at finde glæde i tilværelsen med udgangspunkt i deres individuelle behov.

Mange spørger mig; hvordan jeg dog tør?

Svaret er, at uden en vis portion frygt ville jeg ikke vide, at det her var det rigtige at kaste sig over. For frygten melder sig på banen, når noget er vigtigt nok for dig, når der virkelig er noget på spil.

Og svaret er også, at jeg ikke tør lade være. For det jeg frygter allermest her i livet er at se tilbage på et liv, hvor frygten har begrænset mig og forhindret mig i at tage handling på mine drømme.

Og hvordan har jeg så fundet ud af, hvad jeg virkelig drømmer om?

Det har jeg gennem goal mapping, som er det helt unikke målafklaringsværktøj, som jeg er begyndt at anvende i min coaching. Og som jeg selvfølgelig også har brugt på mig selv.

Jeg har besluttet, at det er ok, at jeg tager små skridt på vej mod målet. Så længe jeg er i bevægelse, og det allerførste skridt er nu taget.

Hvad kunne være dit første skridt til at forfølge dine drømme?

Ps. Jeg har ikke planlagt at nedlægge denne blog, men der er mest aktivitet på facebooksiden for tiden, som du finder her.

Mentorstøtte

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251