Lykkelig indefra

Ved du hvad du drømmer om inderst inde?

12 februar , 2014 - af Charlotte - Kategori: goal map - Tags:
PrintFriendly and PDF

Jeg har nu afprøvet goal mapping værktøjet på en række testpersoner, mig selv inklusiv. Og jeg må sige, at jeg er ovenud begejstret. På under 2 timer får du indkredset dine ubevidste længsler og drømme og får dem omsat til mål, som er lige til at handle på.

Hele tanken bag værktøjet er jo, at du får sat både din højre og venstre hjernehalvdel i spil, og på den måde undgår at sætte begrænsninger op for dig selv. Det sker nemlig ved mange andre værktøjer, hvor din rationelle venstre hjernehalvdel lynhurtigt fortæller dig, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Jeg har fået decideret gåsehud ved synet af de smukke drømme, som er omsat til papir, selv af mennesker, som påstår, at de altså ikke kan tegne. Men de er alligevel gået herfra med deres helt egen personlige goal map, som de ligefrem har lyst til at sætte i glas og ramme. Nu er jeg bare så spændt på, hvordan det går med at få omsat målene til handling!

Jeg selv er allerede rykket med syvmile skridt på den første goal map, som jeg lavede. Jeg tror simpelthen, at det hænger sammen med, at du virkelig både bevidst og ubevidst får adgang til din dybeste motivation for dine mål, hvorfor de er så vigtige for dig. Og med et stærkt hvorfor, kan du slet ikke lade være med at handle.

Nu går jeg og summer lidt over, hvordan jeg kan udbyde det, så mange flere kan få lov til at afprøve Goal mapping.

“Hjertet har sine grunde, som årsag ikke kender til”

Pascal

goal map, goal mapping

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251