Lykkelig indefra

Tager du imod?

08 februar , 2014 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Forleden skrev en kær veninde til mig; “Lotte, du skal vide, at jeg er altid er klar til kaffe og ørene ud, når du har brug for det!” Jeg blev simpelthen så glad for den besked, og selv nu hvor jeg gengiver beskeden, bliver jeg så rørt, at det trækker tårer. For det falder mig ikke vist ikke nær så naturligt at tage imod støtte, som at tilbyde den.

Men på det seneste er det virkelig gået op for mig, at jeg har et helt fantastisk netværk, som bare er der, hvis jeg rækker ud, og det får mig til at føle mig lykkelig. Og det mest fascinerende er, at det er et miks af gamle venner og helt nye. Venner som er kommet til blandt andet via bloggen og facebook.

Og hvad vil jeg så egentlig sige med det, tænker jeg, her lørdag morgen, hvor jeg sidder og skriver mellem vasketøjsbunkerne. I virkeligheden tror jeg bare, at jeg vil videregive en opfordring. Relationer er guld værd ift. din følelse af lykke her i livet. Så hvis du trænger til at få sat lys på de relationer, som du har, eller til at skabe nye, så gør det. Ræk ud, tilbyd dig selv, byd ind med dine ressourcer, deltag i nogle af alle de fantastiske netværksgrupper, der f.eks. er på facebook. Få lavet nogle dejlige aftaler, som du kan gå og glæde dig til, mens du ordner vasketøjet.

Læg hjerte til andre. Så vil de også lægge hjerte til dig.

Og så er det blot at vove at åbne dit hjerte og tage imod…

jeg tar imod

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *