Lykkelig indefra

Vil du være med?

21 januar , 2014 - af Charlotte - Kategori: samtalerum - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Jeg har lavet et nyt tiltag her på Lykkepostej, som hedder Samtalerummet.

Samtalerummet er opstået af mine drømme og håb. Udfra et ønske om at skabe et rum til nærvær og dialog med dybde.

En lille oase i vores allesammens travle hverdag, som en modpol til stress og jag.

På sigt vil jeg gerne arbejde på at skabe samtalesaloner i Roskilde og omegn, hvor der er mulighed for at mødes ansigt til ansigt. Men samtalerummet her på bloggen er første skridt. Forhåbentlig af en lang række.

Måske har du lyst til at være med?

Førend i tiden opstod samtalerum mere naturligt. Vi havde ikke teknologien mellem os, men den gammeldags telefon eller det håndskrevne brev. Dialogen fik lov at fylde. I dag skal vi give samtalen rum, bevidst. Skabe muligheden for at ordenes magi mellem mennesker kan flyde frit.

Det at blogge kan til tider opleves som en envejs dialog, og man kan som blogger blive helt i tvivl om, hvorvidt der er modtagere, og om ens ord vækker genklang.

Det vil jeg gerne ændre og i stedet skabe mere tovejs dialog og samtaler, såvidt som det nu kan lade sig gøre i et skriftligt univers.Derfor vil jeg gerne byde dig som læser op til dialog. Og skabe et fælles rum, en platform, hvor vi kan lægge hjerte til hinandens ord.

Et rum uden skarpe kanter, vel snarere rundt og bevægeligt, uden rammer, der på forhånd er defineret.

Et fortroligt rum og anonymt, hvis du ønsker det. Som du kan bruge ligesom du vil.

Lad mig endelig høre din tanker løbende i kommentarfeltet under indlæggene, både her på bloggen eller på facebook. Så vores rum bliver levende.

Skriv også gerne en mail eller en facebookbesked til mig, hvis du har noget på sinde, som du gerne vil dele, eller hvis du bare har brug for luft eller et godt råd. Jeg har nogle utrolig kloge læsere, der giver de bedste råd, hvis du befinder dig et et dilemma.

Du er også velkommen til at booke mig til en samtale, om stort eller småt, så vi kan mødes ansigt til ansigt.

Måske befinder du dig i en livskrise, måske har du brug for et kærligt puf, eller bare brug for, at der er én der lægger hjerte til dine ord, om det der fylder lige der hos dig.

Lad os byde hinanden op til samtale, bænken er stillet frem, så tag endelig plads lige her i solen for en stund.

Samtalebænk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251