Lykkelig indefra

Under ombygning, håber du er tålmodig…

07 januar , 2014 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

En god ven sagde engang til mig, at når man var sådan én, som reflekterede meget over livet, så var det naturligt, at man af og til røg ned i sorte huller. Hvor man skulle tillade sig selv en tænkepause.

Det råd har jeg tænkt meget over på det seneste, for han havde ret. Af og til har jeg dage, hvor jeg sætter spørgsmålstegn ved det meste og har lyst til at smide alt ud med badevandet og starte forfra.

Kender du det?

Aktuelt handler det om min blog, som jeg ikke helt ved, hvad jeg vil med.

Jeg kan ikke blive klog på, om jeg skal dele ud af værktøjer og redskaber til personlig udvikling, berette fra mit eget liv, eller det hele i en sammensurium.

Om samtidig har jeg et behov for at neddrosle den tid, som jeg bruger ved computeren og prioritere min tid anderledes, da der er så mange bolde i luften rundt om mig for øjeblikket, som kræver mit fokus og mangler at lande.

Derfor er jeg lidt stille og går rundt om mig selv og tænker tanker.

Som regel falder tingene på plads og inspirationen vender tilbage.

I mellemtiden håber jeg, at du vil være tålmodig og vil kigge ind i ny og næ.

Til tågen letter…

tåge

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251