Lykkelig indefra

Kan man indfange lykkelige øjeblikke?

01 januar , 2014 - af Charlotte - Kategori: nærvær, Nytårsforsætter
PrintFriendly and PDF

Her i det nye år er en af mine intentioner at have endnu mere bevidst fokus på at være tilstede i øjeblikket, nyde nuet og være nærværende. Tillade mig selv at dvæle og tage tempoet lidt ud af hverdagen.

Du bliver efterhånden konstant bombarderet med sanseindtryk, som du skal forholde dig til, så mange at indtrykkene sjældent når virkelig at trænge ind og påvirke dig enkeltvis.

Jeg er selv et skarn til at multitaske, skimme facebook og bøger for inspiration, som regel have gang i op til flere bøger samtidig.

Det vil jeg gerne forsøge at lave om på. F.eks. ved kun at læse et enkelt afsnit af en bog af gangen og derefter give mig selv tiden til eftertanke. Og reducere antallet af facebooksider, blogs, nyhedsbreve m.m., som jeg følger med i.

En anden ting, jeg vil afprøve er, at jeg hver uge vil tage et billede, som illustrerer det øjeblik, som har været det lykkeligste eller vigtigste for mig i ugens løb og ledsage det med få ord eller et citat.

Her er det første billede, som for mig illustrerer starten af det nye år. Min lille kat som spejder ud af vinduet omgivet af blomsten “de 4 verdenshjørner” , som er på nippet til at springe ud i al sin pragt. Som år 2014.

kat ved vindue

“Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *