Lykkelig indefra

Holder du døren på klem alt for længe?

27 januar , 2014 - af Charlotte - Kategori: ændre kurs, lukkede døre - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Forleden læste jeg et nyhedsbrev om døre, som vakte genklang hos mig. Vel og mærket ikke et nyhedsbrev fra jem og fix, det med døre var selvfølgelig ment som en metafor.

Der stod; “Når du konstant holder døren på klem, hindrer det dig i at gøre det, du har til hensigt at gøre.”

Kender du til at holde døre på klem, og faktisk blive handlingslammet i en venteposition?

Åh det gør jeg.

I tidens løb, har jeg holdt mange døre på klem alt for længe.

Siddet fast i stedet for at være kommet videre. For døre der står på klem, kan nemlig være tegn på, at du ikke har taget en beslutning og går rundt i et vadested. Og at gå og træde vande, kan være meget ubehageligt i længden.

Særligt husker jeg engang, hvor jeg blev ved med at holde døren på klem i en kærlighedsrelation. Mit håb om, at forholdet skulle udvikle sig i den retning, som jeg ønskede det, forhindrede mig i at få lukket døren ordentligt. Og det var smertefuldt og betød, at jeg var fastlåst uden at komme ud af stedet.

Ingen handling, ingen bevægelse, bare mudret vand.

Så hvad er alternativet til døre, der står på klem? At du tager en beslutning fra hjertet og enten lukker døren helt i, eller lukker den helt op. Klart og tydeligt.

Så kommer du fra stilstand til handling. Og døre behøver ikke at blive smækket med, de kan faktisk lukkes kærligt, og de kan åbnes igen, hvis det viser sig at være det rigtige.

Men nogle gange, så dukker der i stedet helt nye døre op…

døre der lukkes

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251