Lykkelig indefra

Godt så!

11 januar , 2014 - af Charlotte - Kategori: meningen med livet - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

I morges vågnede jeg med en tanke, som jeg er sikker på, var adresseret til min blog.

Tanken lød noget i retning af; sommetider bliver vejen til, når du begynder at gå.

For år tilbage opsøgte jeg en præst, fordi jeg var så meget i vildrede, vidste ikke hvad mit næste skridt skulle være, og jeg trængte til sjælesparring.

Det skulle vise sig, at præsten var mindst ligeså forvirret over livet, som jeg selv var, ja faktisk mere, så mit udbytte var ikke så stort, udover selvfølgelig indsigten i, at det er et livsvilkår, at vi ind imellem ikke ved, hvorhen vi skal gå, og at den store forkromede mening med livet, kan være svær lige at få øje på. Selv for præster. Og måske var netop denne indsigt den vigtigste, jeg kunne tage med mig fra mødet.

Jeg falder dog stadig i. Har svært ved at acceptere, når jeg ikke lige kan finde ud af, hvad jeg skal næst. Når jeg ikke kan se vejen tydeligt for mig. Og selv om jeg forsøger at bevare mit fokus i nuet, så er jeg bare en personlighedstype, som ikke kan lade være med at spejde langt ud i horisonten efter livets mening.

Men når jeg bliver i tvivl, kan jeg så tillade mig at vise tvivlen? Tja, præsten kunne dengang. Indrømme, at han ikke havde fundet de vise sten. Som mennesker kommer vi i tvivl. I tvivl om vi bruger vores dyrebare liv på det rigtige.

I tvivl om vi går af den rigtige vej? Om vi burde skifte karriere? Om vi er sammen med de rigtige? Om vi skal  fylde noget andet i livet, end det vi gør nu?

Noget i mig faldt alligevel på plads, da jeg vågnede i morges. At tvivlen er ok. Uden den ville vi jo gå rundt med skyklapper på, blinde for hinanden og os selv, og uden mulighed for at kunne rette ind.

Livet er ikke en ligning, der nødvendigvis går op. Og måske er det helt som det skal være, hvis vi tør indrømme det for hinanden.

Og for til sidst lige at binde en knude, så ved jeg stadig ikke helt, hvad jeg skal med min blog, men har nu accepteret, at jeg ikke ved det, og at vejen sikkert vil blive til, hvis jeg begynder at gå.

Og i dag har jeg så taget det første skridt.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251