Lykkelig indefra

Når universet vinker med en vognstang…

12 november , 2013 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Skylder vist en lille opsummering på, hvordan det går med blogudfordringen fra Mindful Ground.

Jeg nyder virkelig dagens input og udfordring. Jeg får ikke skrevet dagligt herinde, men har lagt mærke til, at udfordringen også danner inspiration til min facebookside Lykkepostej, hvor jeg skriver mere regelmæssigt.

Hvis du kun følger med på bloggen, men har lyst til hyppigere inspiration, kan du finde siden her.

I søndags gik udfordringen på at være offline, og jeg ved ikke, om det var universet, som spillede mig et puds, men i hvert fald benyttede min telefon lejligheden til at stå af. Offline har der ironisk nok stået på skærmen, og der har været lukket helt og aldeles ned for kommunikation med omverden.

Og ved du hvad? Det har faktisk været dejligt med den pause. Jeg har været afsted på konference og har kunnet sige til mand og børn, at jeg “desværre” slet ikke var til at kontakte imens. Så jeg har kunnet fordybe mig og været nærværende og tilstede på en helt anden måde, end når man har været inden for nem rækkevidde til at løse dagligdagens udfordringer a la; “Mor -Hvor har du gemt mit svømmetøj?!”

Og i dag da jeg kom hjem, var det pudsigt nok min computers tur til at stå af, dens batteri er simpelthen dødt og trænger til at blive skiftet ud.

Jeg bukkede og takkede, mens jeg tænkte; Kære univers, nu behøver jeg ikke flere vink med en vognstang.

Jeg vil fremover invitere offline tilstanden ind i mit liv med langt hyppigere visit.

Hvor tit er du offline?

mindfulness, offline

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251