Lykkelig indefra

Hvad 5 minutters afstikker kan betyde

28 august , 2013 - af Charlotte - Kategori: stress, vær i nuet, værdsættelse, være tilstede i nuet
PrintFriendly and PDF

Jeg var tidligt oppe i morges, skulle agere chauffør for min søn. Det var simpelthen så tåget, og jeg kørte anspændt med skuldrene godt oppe om nakken. Da jeg kom hjem, var det afsted med min mellemste datter. Tågen var ved at lette, og solen på vej frem.

Jeg havde efterhånden været i gang små 3 timer og gad ærligt talt ikke endnu en køretur. Men snuppede mit kamera med på vejen. Og da jeg havde fået afleveret min datter, besluttede jeg mig for at køre en lille omvej hjem.

Blot en lille afstikker på 5 minutter, men nok til at bryde rutinen, slippe morgenstressen og indstille blikket på nye smukke detaljer.

Her er, hvad jeg indfangede på turen;

 

Hvornår har du sidst taget en afstikker fra den planlagte rute?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *