Lykkelig indefra

Du er ekspert i dit eget liv

04 august , 2013 - af Charlotte - Kategori: coaching, lifecoaching, livshjulet
PrintFriendly and PDF

Når du skal markedsføre dig som selvstændig, anbefales det, at du er meget specifik på dine ydelser. Og den nye tendens er også, at du helst skal omtale dig selv som ekspert!

Men jeg bryder ikke om, at kalde mig selv for ekspert, for det foretrækker jeg nemlig, at folk selv bliver – eksperter i deres eget liv.

Og det jeg tilbyder er i virkeligheden ”blot” at støtte dem på vejen.

Folks udfordringer spænder vidt, så det er også svært at indsnævre. Jeg tænker, at det afspejler virkeligheden. Ting er sjældent sort/hvide, og når du coacher på et livsområde, f.eks. et ønske om vægttab eller ift. stress, viser det sig i reglen at alle livsområder er tæt forbundet, så løsningen kan sjældent findes ved at sætte isoleret ind på et enkelt område.

På denne tid af året oplever jeg typisk, at mange kommer retur fra ferie og er frustrerede. I løbet af ferien har de haft ro til at fornemme,at de ikke trives, og alene tanken om at vende tilbage til hverdagen dræner dem for energi.

Atter andre står med et ønske om at ændre livsstil, efter en sommer hvor isvaflerne har sat sig lidt vel godt tilrette på sidebenene.

Her i sensommeren tilbyder jeg som noget nyt walk and talk coachingsamtaler, hvor du har mulighed for at få læsset af og få nye perspektiver på dine problemer.

Kunne du selv have brug for det, eller kender du nogle der har – så kan du læse mere her;

Lige i disse dage er jeg travlt optaget af at indrette en hyggelig skurvogn, hvor vi kan sætte os efter gåturen og få sat system på tankerne, mens vi får en god kop kaffe eller the.

Jeg er slet ikke færdig endnu, men her kan du se det foreløbige resultat:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251