Lykkelig indefra

Nemme løsninger og mad udefra

31 juli , 2013 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Jeg er havnet i sofaen med computeren på skødet, efter en travl arbejdsdag. Bedst som jeg har sat mig, kommer jeg i tanke om, at jeg havde lavet en løs aftale med et vennepar, om at ses i weekenden.

Jeg mærker efter, og min første tanke er;  – Orker jeg?

Men så slår det mig, at det jeg egentlig har nydt meget herover sommerferien, har været muligheden for spontant samvær. F.eks. har vi en ven, som kommer fra Frankrig, og måske af den grund er supergod til bare at kigge forbi, eller til at sende en sms – Grill på terassen i aften?

Og så behøver det ikke være så fornemt, vi deler bare hvad der i forvejen er på menuen og hygger os med det.

Så jeg griber min telefon og sender en sms til vores venner; – Vi vil rigtig gerne se jer, men er til nemme løsninger og mad udefra.

Få minutter efter tikker et svar ind; – Passer os fint, vi glæder os og tager mad med på vejen!

Jeg minder mig selv om at huske på den ferielærdom og bringe den med ind i hverdagen.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251