Lykkelig indefra

Kom og leg og bliv inspireret samtidig!

05 juli , 2013 - af Charlotte - Kategori: meningen med livet - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Stafetten er blevet grebet flere steder i blogland, og andre er i gang. Det er så skønt, at I vil være med til at lege i denne sommerleg om ikke mindre end livets mening!

Og husk, det særlige ved denne stafet er, at du selv kan gribe den, du behøver ikke vente til den kommer. Jeg vil elske også at høre dit bud på livets mening, da formålet er at sætte tanker i gang og inspirere hinanden.

Og reglerne er enkle.

Svar på spørgsmålet; Hvad er meningen med livet?

Og tag gerne et billede eller find et, som symboliserer dette.

Har du en blog så send gerne linket med indlægget til mig, eller skriv det herunder. Har du ikke en blog, så send svaret til mig på info@hyldgaard-coaching.dk , så offentliggør jeg det på min.

Send endelig stafetten videre, når du selv har haft den.

Michael Seeger Hamann med bloggen “Mine tanker er min styrke”  har leget med, og du finder hans fine, fine bud her;

“At tage ansvaret for mit eget liv, min egen hverdag, er for mig at se meningen med livet, ingen anden ved hvad der er bedst for mig, end mig selv, og jeg er selv ansvarlig for at få opfyldt mine behov for lykke og velvære.”

Lene med bloggen “Poetiske paradokser” giver sin fortolkning i et smukt indlæg her;

“Det er meningen med livet. Mit liv. Lære og give videre. Af det gode!

Inspirationen til stafetlegen er  hentet fra DR 2′ s spændende program Meningen med livet, som jeg varmt kan anbefale, og som vises hver aften sommeren over kl. 22.

Hvad er livets mening for dig?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251