Lykkelig indefra

Kære medbloggere, hvor er I?

21 juli , 2013 - af Charlotte - Kategori: blogland - Tags:
PrintFriendly and PDF

Ja, jeg ved jo godt det er sommerferie, og der derfor ikke sker så meget i blogland.

Men her i min ferie har jeg haft tid til at gennemgå min blogliste. Da opdager jeg, at mange af de blogs, som jeg linker til, ikke længere bliver ajourført, og at jeg i den grad mangler at få linket til flere af de blogs, som jeg selv følger.

Det må jeg få rettet op på.

Men vil du hjælpe?

Hvilke blogs kan du anbefale?

Jeg tænker, der må være kommet mange nye blogs til, siden jeg selv startede, men hvor gemmer de sig?

Jeg sidder her læseklar med kaffen og håber på nyt læsestof.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

8 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251