Lykkelig indefra

Undskyld, men livet afleder mig…

09 juni , 2013 - af Charlotte - Kategori: hverdagslykke
PrintFriendly and PDF

Ding, ding. Min mindste datters cykelklokke bryder morgenstilheden. Hun gør et ihærdigt forsøg på at få sin far ud af dynen. De er ved at male en brugt cykel til hende over i laden, og nu er malingen altså tør, så mindstepigen kan slet ikke vente med at få den samlet.

“Mor, hvor er alle henne?” Min teenagedatter kalder fra køkkenet, bedst som jeg har sat mig ved computeren for at blogge. Jeg rejser mig igen, og da jeg når ud til hende, er hun i fuld gang med at arrangere en temmelig usund morgenmad af resterne fra gårsdagens dessert.

PYT, tænker jeg, og sætter mig tilbage ved computeren…. Hvor kom jeg fra?

Der var et eller andet, som jeg ville skrive om..

Naboens hund begynder at gø, og får igen mine tanker på afveje. Jeg ringer til min søn for at høre, hvordan det går med eksamenslæsningen. Han lyder glad efter en fed nat i byen.

Forleden mødtes jeg med en kollega på en cafe, og da hun spurgte ind til, hvordan det gik, og om mit overskud var kommet retur, nikkede jeg bekræftende.

Ja, alt er som det skal være, og jeg nyder egentlig at lade mig aflede af livet.

Jeg rejser mig og går over og hjælper med at samle cykel.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251