Lykkelig indefra

Tør du slippe målet af syne?

12 juni , 2013 - af Charlotte - Kategori: lykkelig, lykkevejen, mål, meditation, meningen med livet
PrintFriendly and PDF

Vi lever i et meget målrettet samfund, 9 års skolegang, videreuddannelse, karriere, bolig, familie. Den ene stræben afløses af den næste. Hvornår er vi tilfredse? Når vi kan sætte tjek ud for samtlige mål? Og er vi så i mål med vores liv generelt, er vi blevet lykkelige? Har vi nydt rejsen, eller har den snarere gjort os stakåndede og efterladt os med en følelse af; Hvad så nu?

Jeg sidder ofte med stressramte kvinder, der på et tidspunkt undervejs mod målet, er blevet afsporet, og nu sidder gipsende og udmattede tilbage. Men selv i deres stresssygemelding går de systematisk og målrettet til værks.

Motion, mindfullnes, sund kost, meditation, alt er stadig skemalagt og målet fastlagt i form af en hurtig tilbagemelding til arbejdsmarkedet. Dermed ikke sagt, at disse værktøjer ikke virker, og jeg anvender dem skam selv i min coaching af stressramte i den rette dosering, men den vigtigste vej mod helbredelse er RO.

Du skal tilbage og mærke efter, hvad du har LYST til, og tillade dig selv at give slip på målet.

Det kan virke decideret angstprovokerende i livet, ikke at vide, hvad du skal næst, men lade dig føre med af livets strøm, og lære at navigere efter dine følelser. Men når du får det lært, er det en kilde til lykke.

Du finder ud af, at livet ikke bare handler om at nå i mål, men om at nyde rejsen…

 

 

“Peace is not the destination, Peace is the way”
Thich Nhat Hanh

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *