Lykkelig indefra

Har du et godt råd?

16 juni , 2013 - af Charlotte - Kategori: Lykkepanel, lykkepanelet
PrintFriendly and PDF

Kære læser af min blog.

Sanne har skrevet en kommentar herinde, som jeg håber, at du vil give hende positiv feedback på.

Hendes kommentar lå og gemte sig under et indlæg, men fortjener opmærksomhed. Jeg er desværre sikker på, at det er en problematik, som mange kan nikke genkendende til.

Hun burde være lykkelig, skriver hun, men er det ikke.

“…Jeg er i et punkt i mit liv, hvor jeg kan vælge og jeg véd faktisk ikke hvilken vej jeg skal gå…………. føler mig stadig ensom, selvom jeg har fundet min livsledsager……Det som holder mig fast er tryghed og penge og nærvær og venskab og også sex, men begrænset til nogle gode perioder …….ja sagt lige ud………og det jeg har mest lyst til er faktisk at være mig selv…….men igen, jeg tør ikke bryde ud af noget, som faktisk er okay – jeg burde være lykkelig – men er det ikke…….hvad skal jeg gøre – jeg har forsøgt at sætte tingene op i et logisk program, det viser helt klart at jeg skal smutte nu og finde mig selv, men jeg kan ikke slå op…jeg har også sat mig selv fast igen i et ægteskab…det betyder så måske lidt mindre i min alder – 48 – men det holder mig osse fast. kom med nogle kommentarer, hvis I har nogle erfaringer………. “

Hvad kan hun gøre?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251