Lykkelig indefra

Hvordan får du bedemanden til at græde?

22 maj , 2013 - af Charlotte - Kategori: døden og lykken, gode tanker - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Man skal leve sit liv, så selv bedemanden bliver ked af det, når man dør. Sådan siger Johannes Møllehave i sin bog; “Det ender godt”

I bogen står der også mange vise ord om lykken. Blandt andet; at vi moderne, vestlige mennesker, tror vi kan maksimere lykken. Det vil svare til, at vi får en god ret, og så spiser 3 portioner. Men selv om det smager godt, går det galt for os, hvis vi bliver ved med at spise. På den måde ødelægger vi det hele tiden for os selv. Vi maksimerer, men vi skulle hellere optimere og kvalificere.

Det moderne menneske vil have lykkedag hver dag, og det kan ikke lade sig gøre. Den grå hverdag er en meningsfuld bestanddel af livet, hvor man lader op. Det er det der sker undervejs, der er livets mening. Livet handler ikke om at blive salig eller vinde eller nå et bestemt mål. Gaven til os er at vi lever. Opgaven er at leve hver dag.

Leve sit liv, så selv bedemanden bliver ked at det, når man dør…smag på citatet et øjeblik… er det et liv, hvor du gør dig umage, hvor du inspirerer andre, giver kærlighed, hvor du bruger dine talenter til gavn?

Hvad tænker du?

Måske skulle jeg spørge en bedemand…

 

“Lykken er ikke, at det lykkes, men det, vi kommer ud for”

K.E. Løgstrup

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251