Lykkelig indefra

Hvad drømmer du virkelig om?

PrintFriendly and PDF

Det er ikke mange indlæg, jeg får lavet her på bloggen for tiden. Og jeg kan faktisk ikke bruge travlhed som en undskyldning, snarere har jeg tænkt over, at det nok skyldes, at jeg har det så godt og bare nyder nuet.

Det kun at have 2 hjemmeboende børn i stedet for 3 og visheden om, at min udeboende søn faktisk trives, har givet en dejlig ro. Jeg har tilmed fået mit eget værelse, hvor jeg kan sidde og dagdrømme og glo ud i haven.

Jeg har så meget energi, at jeg rent faktisk også får motioneret og spist sundt, eller måske er det netop der, som giver mig energien. Men summa summarum, jeg er frygtelig overskudsagtig for tiden.

Derfor kom jeg til at tænke på en artikel af Flemming Christensen, hvor i han skriver, at det er i opgangstider, at du skal tanke op til nedgangstider, ment som en metafor. Måske har du det på samme måde her i det velgørende forår? Lidt mere energi og overskud end du plejer?

I så fald er det tid til at drømme.

Afsæt tid til at gå en tur i den smukke forårsskov, sæt dig på en træstamme, og stil dig selv spørgsmålet;

“Hvad drømmer jeg virkelig om?”

Gentag gerne spørgsmålet et par gange for dig selv, så du når ind til de ærlige svar.
Evt. kan du jo invitere en god ven med, så I kan spørge hinanden.

Måske viser det sig, at du allerede har alt hvad du drømmer om…

Måske dukker der visioner og drømme op, du kunne have lyst til at forfølge…

Måske er det ok bare at drømme for drømmenes skyld, fordi drømme er sjælens samtale med sig selv….

 

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251