Lykkelig indefra

Har sommerfugle i maven

28 maj , 2013 - af Charlotte - Kategori: lykke, lykke er - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Fordi turen meget snart går til Island. I dag spurgte en kollega mig, om jeg altid havde rejsefeber, og det gik op for mig, at jeg er endnu mere spændt, end jeg plejer, når vi skal ud og rejse. Sikkert fordi Island har været en drøm, siden jeg var en ganske ung pige, og der derfor er noget særligt på spil for mig.

30 år er længe at have en drøm. Men nu går den i opfyldelse, og jeg er bare så lykkelig over det.

Når jeg kommer retur, lægger jeg selvfølgelig billeder på bloggen, men indtil da holder bloggen en lille ferie.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251