Lykkelig indefra

Min helt egen camino

06 april , 2013 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Mine dage går for tiden med at få etableret min søn i sin ungdomsbolig. Hold da op, hvor er der mange ting, der skal styr på, men nu lysner det, og i nat sov han for første gang det nye sted.

Jeg begynder så småt at forlige mig med tanken og mærker det frirum, det trods alt giver at være en mindre i familien. Og det samtidig med, at vores piger bliver mere og mere selvstændige. De søger efterhånden mere venindernes fællesskab end deres forældres.

Det er helt som det skal være (messer jeg for mig selv), men jeg synes altså bare, det kom så pludseligt. Jeg får brug for at finde ud af, hvad der nu skal gives fylde i mit liv.

Egentligt havde jeg gemt et par feriedage, hvor planen var, at jeg ville give mig selv et par dage alene. Nu ændrede skolelockouten så de intentioner.

Men i stedet for at ærgre mig over det, har jeg tænkt over, hvad jeg kan gøre i stedet. Og har planlagt min helt egen camino, udfra hvad der er realistisk og praktisk muligt.

Så planen er, at jeg i den næste tid, går 5 kilometer dgl., i fred og ro, og i egne tanker.

Første gang var i går aftes. Kender du den helt særligt lugt af muldjord, når foråret er på vej og frosten slipper sit tag? Den indsnusede jeg i går, mens jeg nød stilheden, synet af solnedgangen og råvildet der gik og græssede.

Jeg kunne mærke roen indfinde sig i takt med mine skridt.

I dag vil jeg på min vandring tænke over, hvad jeg er parat til at give slip på i mit liv og hvordan.

Herunder båndet til mine børn, ikke at jeg vil give slip på tilknytningen til dem, men båndet skal måske erstattes af et nyt, et anderledes bånd, i overført betydning skal det måske nu til at være mere elastisk og fleksibelt.

Jeg lader mig inspirere af historien om en vandrer, som er på rejse op af et stejlt bjerg, sammen med sin spirituelle lærermester. På sin ryg bærer han en rygsæk fuld af sten. For hvert niveau de når op af bjerget, beordrer hans mester ham til at meditere på, hvad han nu er parat til at slippe og lader ham kaste en sten over afgrunden, når han er parat til at give slip.

Måske skal jeg have en rygsæk med sten med på min tur i dag, enten bogstaveligt talt eller i overført betydning.

Hvilken bagage har du brug for at slippe i dit liv?

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *