Lykkelig indefra

Jeg er ude af trit med hverdagen

PrintFriendly and PDF

Mine børn er som så mange andre ramt af lockouten. Vi tager en uge ad gangen og forsøger at få det hele til at hænge sammen.

Jeg er priviligeret ved, at min piger efterhånden er så store, og jeg har restferie, der skal afvikles, så foreløbig er det gået fint.

Vi befinder os i et sommerferielignende vacuum, hvor dagligdagen er sat ud af spil. Jeg er nærmest ved at glemme, hvordan jeg smører madpakker.

Faktisk tager jeg mig selv i at nyde det. Fraværet af hverdagens tidspres og faste rammer, erstattet af en følelse af frihed og et uvant frirum. Åh jo, mine piger er begyndt at kede sig, og de går glip af værdifuld læring. Og selve lockouten er jeg absolut ikke tilhænger af, og ej heller de konsekvenser den får for alle dem der kommer i klemme.

Men samtidig er det så rart at være fri af den evindelige klokkestreng, rart at kunne sove længe, ikke at skulle haste, men kunne gribe nuet og blot være tilstede.

Jeg læser bøger om mindfulness, mens jeg funderer over, hvordan den følelse af frihed kan overføres til hverdagen, når skoleklokken igen slår…

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *