Lykkelig indefra

Kierkegaard, gåture og hverdagslykke

PrintFriendly and PDF

”Tab for alt ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den”

Kierkegaard

Gennem den sidste tid har jeg hver dag gået ca. 5 kilometer i naturen. Skridt for skridt er tingene igen faldet på plads i mit mentale univers, fornemmelsen af tabet ved at min søn er flyttet hjemmefra har lagt sig, og der er dannet grobund for nyorientering.

I disse dage har vi travlt med at indrette husets værelser påny, da vi har lavet en større rokade, som blandt andet har givet mulighed for, at jeg har fået skabt min helt egen oase.

Kierkegaard havde ret, da han sagde, at du kan gå dig dit daglige velbefindende til.

Blot et skridt ad gangen.

Vil du med?

Ud og gå foråret i møde…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *