Lykkelig indefra

Sætter du spor?

01 marts , 2013 - af Charlotte - Kategori: meningen med livet, sætte spor - Tags:
PrintFriendly and PDF

Forleden fangede jeg min mand i et tænksomt øjeblik. Han stod og kiggede ud på vores udekøkken, med en tåre i øjenkrogen; “Måske bliver jeg nød til at rive det ned!”, sagde han. “Det gør ondt, hver gang, jeg ser det!”

Han har bygget udekøkkenet sammen med en god ven, som han mistede i juledagene. En ven, som han stadig savner inderligt, deraf smerten.

Hans ven var en stille og lun fyr, som altid stillede op for andre, og kirken var fyldt til hans begravelse. Han havde sat spor i manges hjerter. Og netop det fik vi en god snak om, hvordan udekøkkenet var et fysisk symbol på den forskel, han havde gjort for andre. Så selvfølgelig får det lov at blive, og med tiden vil smerten forhåbentlig svinde og de gode minder blive tilbage.

Mine tanker kredser ofte om, hvordan vi bedst muligt skal leve vores liv, mens vi er her. Og en af de ting jeg igen og igen vender tilbage til er spørgsmålet; “Sætter jeg spor?”

Jeg tror, det er knapt så væsentlig, hvordan du efterlader fodspor i tidens sand, men mere om du gør.

Vi kan ikke alle være fabelagtige skuespillere eller storslåede skribenter, men det behøves heller ikke.

Et udekøkken kan gøre det…

 “Når du er død, så søg ikke dit hvilested i jorden, men i menneskenes hjerter”

RUMI

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

10 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251