Lykkelig indefra

Husker du at vande kærligheden?

PrintFriendly and PDF

Det er tidlig morgen og jeg går og pakker weekendtasken. Min mand og jeg skal på tur sammen, en tiltrængt pause som vi har udskudt alt for længe.

Mens jeg pakker, kigger jeg rundt i vores hjem, det var så ryddeligt i går, inden børnene kom hjem fra skole, nu roder der igen alle vegne. På opslagstavlen hænger der tilmeldinger til diverse arrangementer, som vi skal huske at melde børnene til, og ja selvfølgelig også 2 sedler om forældrefester.

I nyhederne hører jeg, at lockouten på skolerne nok bliver en realitet, og jeg griber ud efter kalenderen og grubler over, hvordan vi dog skal få det til at hænge sammen.

Jeg laver en overspringshandling og tjekker min facebook og støder på dette citat;

 ”At elske er et verbum – en handling, ikke en tilstand”

Stephen Covey beskriver det så godt i sin bog, 7 gode vaner. Han minder os om, at ordet elske er et verbum; at elske er noget, du gør, det kræver en aktiv indsats.

Jeg smager på ordene og tænker over sandheden i dem.

Enhver kærlighedsrelation kræver vedligeholdelse og kan ikke bare tages for givet.

Kærligheden er vitterligt som en blomst, der skal vandes, hvis den ikke skal gå ud og særligt i hverdagens travlhed.

Jeg pakker lidt hurtigere, glædes over, at min mand og jeg fik taget os sammen til at få planlagt denne weekend.

Husker du at vande kærligheden?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251