Lykkelig indefra

Hele 3 ting på en gang!

13 marts , 2013 - af Charlotte - Kategori: hverdagsglæde, hverdagslykke, påskønnelse
PrintFriendly and PDF

Forleden var vi ude og besøge et vennepar, som har været sammen siden, de var ganske unge. Men hvor andre i vores omgangskreds er vokset fra hinanden, så virker det som om, de bliver mere og mere tilfredse som årene går.

Jeg kunne ikke dy mig for at spørge ind til, hvordan de dog bærer sig ad. I store træk handler det om, at de har meget ens værdier ift. hvad de vægter højt i tilværelsen, samtidig med at de ikke har urealistiske forventninger til hinanden.

Men derudover er de også gode til at huske overraskelser i hverdagen. Han køber ofte blomster til hende, men med en ekstra lille detalje, som jeg synes er så rørende.

Han plejer nemlig at benytte sig af de tilbud, hvor han kan få 3 buketter på en gang, hvoraf han giver den ene til konen, en til sin mor eller svigermor, og den sidste buket giver han så til en, som alt for sjældent får blomster. Det kunne f.eks. være en ældre dame i nabolaget.

Det er næsten som en kinderoverraskelse med; 3 dobbelt op på glæde, og det vel og mærket, både glæden ved at give og ved at modtage.

Jeg har sagt til ham, at jeg gerne vil skrives på – “Får sjældent blomster listen”, hvis det nu ikke skulle lykkes at få min mand til at følge hans eksempel.

Men hermed er ideen videregivet til inspiration.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *