Lykkelig indefra

Når forandringens vinde blæser

PrintFriendly and PDF

Energien omkring mig er lidt turbulent for tiden. Sygdom, kriser, konflikter og brud…

Samtidig er der forandring, helt bogstaveligt. Her i vores lille lokalsamfund. I de boliger som før husede mennesker, der altid har boet i landsbyen, og ligesom var en integreret del af byen, flytter der nu unge mennesker ind. Nogle er gået bort, andre flyttet på plejehjem.

Der bliver revet ned, med store maskiner brydes gamle fliser op, der fældes træer og bygges nyt.

Min mand, som har boet i byen altid, ser til med blandede følelser. Det er som om, det ydre univers afspejler vores indre.

Vi er selv der midt i livet, hvor generationerne begynder at bytte plads, vores børn bliver større, og vi skal til at nytænke vores liv, sammen.

Beslutte os for, hvilket indhold vi nu skal fylde i vores liv, i hvilken retning vi skal gå …

Er det også tid for os at bryde op? Vil vi rive teltpælene op, eller vil vi blive hvor vi er og vænne os til forandringens vinde.

De begivenheder, som påvirker vores netværks liv, griber ind i vores, ved at sætte livet i perspektiv, på godt og ondt.

Når livet nu er så skrøbeligt, hvordan ønsker vi så at leve det?

Vi drikker spandevis af kaffe, og tager de svære snakke.

Er vi tilfredse, hvor vi er? Skal vi rejse mere? Hvordan bevarer vi kærligheden? Hvad vil vi som familie, mens vores børn endnu bor hjemme? Hvad med vores arbejdsliv?

Mine ældre kollegaer ryster vidende på hovedet og smiler stille. Siger; “Vent og se, alting falder på plads”

Jeg tror dem og snakker videre.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251