Lykkelig indefra

Når det værste du kan risikere – er et nej

03 februar , 2013 - af Charlotte - Kategori: mod - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Mine piger er begyndt at ride i dag. Og det er der jo i sig selv ikke noget usædvanligt i. Som barn havde jeg halvpart i en islandsk hest, og lige siden har mit hjerte været solgt til den rolige og robuste hesterace. Og den kærlighed har jeg gerne ville dele med mine døtre.

Derfor har de også gået til ridning på en helt traditionel rideskole, med tossede ponyer, som bed deres mor i låret, når hun trak dem. For islandske heste bliver ikke brugt på almindelige rideskoler. Så min intention om at lære børnene at holde af ridning, er aldrig rigtigt slået til.

Men så blev det jul. Og tilfældet gjorde, at vi var på julestue på en gård lige i nærheden. Og datteren på gården var pigernes kusines klassekammerat og havde to islandske heste. Så jeg vovede pelsen, åbnede munden og spurgte, om hun da ikke havde lyst til at undervise mine piger.

Det ville hun hjertens gerne. For hestene bliver rørt, og hun bliver dygtigere ved at undervise, og tjener lidt lommepenge. Og mine tøser forstår nu deres mors kærlighed til islandske heste. Så situationen er faktisk ideel for alle parter, men var ikke blevet til noget, hvis jeg ikke havde taget mig sammen til at spørge…selv om det krævede overvindelse.

Og det bringer mig langt om længe til historiens morale; Hvis du ikke spørger, risikerer du ikke et nej, men du inviterer heller ikke nye oplevelser ind i dit eller andres liv…

 

islandsk hest

“Hvis du sjældent opnår det du vil, er der noget der tyder på at du spørger for lidt”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *