Lykkelig indefra

Husker du at vælge til?

05 februar , 2013 - af Charlotte - Kategori: skal og bør - Tags: , , ,
PrintFriendly and PDF

Det er meget oppe i tiden – at vælge fra. Jeg støder på det tit. Hos vennerne, som byder ind med en middagsaftale til foråret engang, fordi de har valgt, at weekenderne kun må byde på et enkelt arrangement. Hos kollegaerne, som ikke orker de gratis foredrag efter fyraften. Forståeligt nok, og jeg opfordrer såmænd også selv til det.

Det er en fin ting, at mærke efter og evt.takke nej, hvis der er for meget burde og skulle inde over, særligt hvis du er ramt af stress.

Men ofte misses en vigtig pointe – Du skal huske også at vælge til!

Sige JA til de ting, som giver dig energi i livet. Som tilføjer hverdagen lys og giver leverpostejmaden en ekstra rødbede.

Og det kan kræve, at du får lettet dig fra sofaen og får fundet ud af, hvad du vil invitere ind i dit liv. Det er nu engang sjældent, at man får tingene serveret på et sølvfad, uden selv at gøre en indsats.

Hvornår har du sidst sagt JA??

Uden forbehold og grundige overvejelser?

Som en lille reminder, får du her en skøn sang fra Snow Patrol med den rammende titel; Just say yes!

(Bør høres med fuld lyd og medsang)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251