Lykkelig indefra

Om at have sine børn til låns

21 januar , 2013 - af Charlotte - Kategori: børn og lykke - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Min søn gør sig tanker om at flytte hjemmefra. Han nærmer sig de 19 år og har netop registreret sig som aktivt søgende til en ungdomsbolig.

Det ville være løgn at sige, at jeg har det helt fint med det.

Jeg tager mig selv i at liste ind på hans værelse, når han ikke er hjemme og snuse til hans tøj. Åh, jeg kommer sådan til at savne ham.

Og jeg skal virkelig, virkelig øve mig på at give slip.

Gudskelov har han 2 yngre søstre, som ikke lige flytter foreløbig.

Men selv de, er ved at blive store. Vi har vores børn så relativt kort til låns. Deres tilstedeværelse er som et damptog i vores liv. De fylder, larmer og støjer, og kræver al vores opmærksomhed og tid.

Men pludselig står vi der tilbage på stationen og vinker farvel med en klump i halsen.

Min søns snarlige afrejse minder mig om at påskønne tiden, hvor de er på besøg.

I går var jeg alene hjemme med mine børn, og vi slukkede for fjernsyn og computer og lagde os på en madras midt på gulvet, mens vi snakkede og hørte god musik. Og jeg besluttede mig for, at det skal vi gøre langt oftere.

Mens tiden er…

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251