Lykkelig indefra

Hyldest til hverdagen

15 januar , 2013 - af Charlotte - Kategori: hverdagsbilleder, hverdagsglæde, hverdagsliv, hverdagslykke
PrintFriendly and PDF

 

Jeg bøjer mig over opvaskemaskinen

Den skal tømmes

Igen

Jeg sukker og regner på

Hvor mange gange jeg gør det

Om ugen

Jeg bøjer mig over opvaskemaskinen

Begynder at tømme den

Jeg ser på tallerkenerne og skålene

Og tænker pludselig over

Hvad de har været brugt til

Jeg ser min datter slubre suppe

Skålen hvorfra min søn

Nød de frosne bær

Gryderne fra den middag

Som min mand tilberedte

Med omhu og kærlighed

Jeg bøjer mig over opvaskemaskinen

Og tømmer den

Med taknemmelighed og glæde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251