Lykkelig indefra

Og lyset vender tilbage…

21 december , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Jeg lægger mit hoved mod det kolde vindue, mærker panderynken udglattes, mens jeg taknemmeligt skuer hen over mark og himmel. Skyerne er tunge ganske vist, men jorden står endnu, stor, tung og pragtfuld. Og jeg er slet, slet ikke færdig med min rejse.

Det er den 21.12.12, den dato som blev spået af ganske mange, som jordens undergang. Jeg har ikke troet på det, men den lille pige i mig, som stadig spytter over venstre skulder, når en sort kat krydser vejen, er alligevel lettet.

Det slår mig, at den følelse af taknemmelighed der fylder mig, jo i grunden kunne fylde mit sind hver morgen. Wow, en ny dag, vi lever! Min mand har i denne tid livets skrøbelighed ganske tæt på. En af hans nærmeste venner er alvorlig syg, og hans dage her på jorden rinder ud.

Det sætter mange tanker i gang, spørgsmål om hvordan vi ønsker, at vores liv skal leves, mens vi er her. Der er så mange muligheder, så mange veje at gå ad. Det kan føles overvældende til tider, og du kan få en følelse af, at du ikke lever livet optimalt og fuldt ud.

Men alle veje er ikke dine, du skal gå den vej, der føles rigtig for dig. Og det er såmænd også tilladt at ændre retning undervejs. Måske bliver du ikke nobelprismodtager i dette liv, eller udretter mirakler. Mindre kan dog sagtens gøre det. Det kunne være en intention om at være en nærværende og støttende forældre, en god ven og kollega eller bare at gøre sit bedste, med de talenter du er blevet givet.

I dag er det ikke jordens undergang, det bliver det næppe i vores levetid. Men i dag er det vintersolhverv, årets korteste dag, og fra i morgen begynder lyset at vende tilbage. Stille og roligt, skridt for skridt, en dag af gangen.

Som livet skal leves.

Og jeg vil vække mine sovende børn med et kys og selv komme i gang med dagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251