Lykkelig indefra

For at komme frem, må du sommetider gå tilbage…

08 december , 2012 - af Charlotte - Kategori: accept, indre lykke - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Jeg fyldte 44 forleden.

Til en start havde jeg det svært med tallet. For alt andet lige er det jo et tegn på, at jeg er midt i livet.

En moden og livserfaren kvinde, javist, men der er også ting i mit liv, som er forbi.

Oplevelser, som jeg aldrig vil få igen. Det første barn, den allerførste forelskelse, gymnasietiden for blot at nævne nogle få.

Jeg skal vænne mig til, at mit syn ikke er nær så skarpt som tidligere, og læsebrillerne efterhånden er en nødvendighed.

De grå hår pibler frem og smilerynkerne forgrener sig. Vægten skal holdes i skak og motion er uundværlig.

Vilkår som selvfølgelig er en del af livet, men kræver accept.

44, jeg smager på tallet. Opdager, at det er et palindrom. Dvs. at det lyder ens forfra og bagfra. Som navnet på min yngste datter, Anna.

Jeg leger med tanken – et palindrom.

Efteråret har udfordret mig på mange måder og har afdækket gamle mønstre, som jeg troede, jeg havde brudt med. Men hvor jeg har været nød til at tage turen tilbage. Starte forfra, se det bagfra, helt tilbage til min barndom, hvor mønstret blev grundlagt, for at kunne opløse det og komme frem.

For selv om jeg er blevet en moden kvinde, vil jeg livet igennem støde på blinde veje, hvorpå der skal kastes lys.

Det vil vi alle.

Tidligere har jeg ikke haft det fornødne mod til at gå tilbage, men har i stedet sat tempoet op og søgt at finde nye veje.

Måske vil mit år som 44årig blive året, hvor jeg virkelig tør…. udforske blindgyderne og åbne de mørke døre.

Vælge at træde skridtene tilbage for at kunne træde frem.

Som en endnu mere helstøbt, lykkelig og autentisk kvinde.

Det vil være min intention.

Jeg håber, du stadig har lyst til at ledsage mig på vejen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251