Lykkelig indefra

Og hjælpen var nær!

21 november , 2012 - af Charlotte - Kategori: hygge - Tags: , , , ,
PrintFriendly and PDF

 

Mine sidste par dage har været optaget af vores kobberbryllup. Og se lige kagen, er den ikke bare helt fantastisk?

For et par måneder siden besluttede vi at markere vores kobberbryllup med et gammeldags kagebord og med den bryllupskage, som vi sprang over, da vi blev gift.

Nu er jeg ikke ligefrem en haj i et køkken, så derfor vidste jeg, at jeg ville få brug for hjælp. Jeg fik tanken, at der måske var en “kreablogger”, som kendte til en, der havde lyst til at hjælpe. Jeg skrev derfor en mail til skønne Trine Kok med bloggen Hverdagsjunkie. Trines blog blev jeg selv inspireret af, da jeg startede med at blogge, for hun skriver så hverdagsnært, humoristisk og indlevende.

Trine bor i Horsens og altså slet ikke i nærheden af mig, men hun skrev en efterlysning om kagehjælp på sin blog, og ved du hvad der så skete?

Et øjeblik efter blev jeg kontaktet af Anja, som nærmest bor i min baghave, men som jeg ikke kendte i forvejen. Og hun elsker at bage og ville meget gerne hjælpe mig.

Så hjælpen var nær, blot af en lille omvej via Jylland.

Og kagen – udover at være et lille kunstværk i sig selv, så smagte den ganske fantastisk!

Og moralen – Hvis du spørger for lidt, opnår du for lidt.  Hvis du ikke spørger, får du ikke nej, men du får heller ikke jordens dejligste kage. Og sommetider kommer hjælpen fra en uventet kant….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251